Media Sosial

Dizi Haberleri

Kâğıt Ev Dizisi Konusu Nedir? Kâğıt Ev Oyuncuları Kimlerdir?

Kâğıt Ev Dizisi Konusu Nedir Kâğıt Ev Oyuncuları Kimlerdir
Kâğıt Ev Dizisi Konusu Nedir Kâğıt Ev Oyuncuları Kimlerdir

Kâğıt Ev Dizisi Konusu Nedir? Kâğıt Ev Oyuncuları Kimlerdir?

Kâğıt ev dizisi, 19 Nisan 2021 tarihinde ilk bölümü ile yayın hayatına başlamıştır. Star TV ekranlarında yayınlanan dizi hem konusu hem de oyuncuları ile dikkat çekiyor. Kâğıt ev dizisi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor ve dizinin başrolünü ise Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu paylaşıyor. 

Fırtına ailesi, 3 çocukları ile beraber güzel bir hayat sürerken alenin kızı Cemre’nin korkunç şekilde cinayet işlemesi ile ailenin yaşadıkları anlatılan  dizinin yapımcılığı Saner Ayar tarafından üstlenirken yönetmenliği Şenol Sönmez tarafından yapılıyor. O3 Medya imzası taşıyan Kâğıt Ev dizisi uyarlama mı yoksa gerçek hayat hikâyesi mi olduğu da merak ediliyor. 

Kâğıt Ev Dizisi Konusu 

Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına ile başarılı avukat Aylin Fırtına çiftinin çocukları ile mutlu bir hayatları vardır. Cihan Fırtına, üniversitede hocalık yapmanın yanı sıra uzun süredir Suçlu Peşinde adlı programına da konuk olarak katılarak düşüncelerini anlatıyor. Programın yapımcısı Azra İnce ise Cihan Hocadan hoşlanıyor ve ilgisini belli ediyor. Cihan Hoca bu ilgiye ve Azra’nın cazibesine yenik düşünerek karısını aldatıyor. 

Cihan Hocanın karısı Aylin ise başarılı bir avukattır. İşinin yanı sıra ev ve 3 çocuğu ile ilgilenirken kocasının ihanetini fark etmiyor; ancak 16 yaşındaki kızları Cemre, bu ihaneti anlıyor ve babasını belli zamanlarda takip ediyor. Babasının çalıştığı üniversiteye gittiği gibi evde de babasını adım adım takip ediyor. Cemre, ortada var olan ihaneti anlasa da yanlış kadından şüphe ediyor. 

Şüphe ettiği kadın olan İnci, senelerdir evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı olmasının yanı sıra Cihan Hocanın da öğrencisi oluyor. Cemre, babasına duyduğu aşırı sevgi ve ihanetin korkusu nedeni ile Fırtına ailesinin burslu okuttuğu İnci’yi hedefe koyuyor. Babasının doğum gününde İncinin hediye vermesini ve babasına sarılmasını yanlış anlayarak İnci ile yüzleşirken çıkan kavgada İnci’yi öldürüyor. 

Gülsüm ise ortadan kaybolan kızını ararken Fırtına ailesinin kapısını çalıyor. Bu arada İnci'yi annesi dışında ailenin büyük oğlu Mert’te arıyor. İnci ve Mert sevgilisi olsa da kimse bu ilişkiyi bilmiyor. Herkesten saklanan bu ilişkinin yanı sıra Fırtına ailesi vicdan ve merhamet muhakemesini yaparken ihanet ile de sınanıyor.  

Kâğıt Ev Dizisi Oyuncuları Kimlerdir

Televizyon seyircisi, 19 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan ilk bölümü hızlı bir giriş yapan dizi ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Fırtına ailesinin yaşadıklarının anlatıldığı dizinin konusu kadar oyuncuları da çekim alanları da merak ediliyor. Dram türünde yapılan dizide açık mekânlar kadar kapalı mekânlar da dikkat çekiyor. 

Kâğıt Ev oyuncuları arasında Cihan Fırtına rolünde Erdal Beşikçioğlu ve Aylin Fırtına rolünde ise Nur Fettahoğlu yer alıyor. Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş ve Yaşar Uzel’de oyuncu kadrosunda bulunuyor. Dizi, yayın günü ve saatinde izlenebileceği gibi Kâğıt Ev dizisi izle şeklinde internet üzerinden de izleniyor.

Yorum Gönder

Yorum Gönder